Nu

**UPDATE NIEUWE MAATREGELEN COVID-19**

We hebben besloten om de Allersmaborg te sluiten voor alle activiteiten tot in ieder geval 11 november 2020. Dit vanuit de bedoeling van de nieuwe maatregelen: het verminderen van sociale contacten en het voorkomen van verplaatsingen. Hiermee willen we voor onszelf en onze gasten een glijdende schaal van interpretaties van ‘wat nog mag’ voorkomen.

Logeren is nog mogelijk. U hebt uw eigen huisje met kookgelegenheid en legio mogelijkheden voor afhalen en bezorgen.

**EINDE UPDATE**

 

Bezoeken, reserveren of bezichtigen?

Het landgoed Allersma is vrij toegankelijk. Vanaf de ophaalbrug is het terrein semi-publiek. Dit houdt in dat tuin en borg alleen op afspraak open zijn.

Wilt u toch graag de tuin in zonder reservering? Per 2021 is ons terras (of eventueel het koetshuis) op zondag open tussen 12.00 uur- 18.00 uur, vanaf pinksterzondag tot en met open monumentendagen. Op alle andere dagen zijn tuin en borg zonder afspraak priv├ęterrein. Hiervoor graag uw begrip.

Wilt u vanuit interesse een bezoek brengen aan de Allersmaborg, dan kunt u een bezichtiging boeken via museum Wierdenland in Ezinge. Een bezoekarrangement omvat uitleg over de borg in de context van het landschap eromheen.

Wilt u een evenement (laten) organiseren op de Allersmaborg, zoals een vergadering, diner, feest of bruiloft, dan kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Op afspraak is heel veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld vergaderen, dineren, trouwen en feesten. U kunt eerst in onze agenda kijken of de door u gewenste datum nog beschikbaar is.

De Allersmaborg heeft een horecavergunning voor 7 dagen per week, vanaf 08.00 uur ’s ochtends tot 00.00 uur ’s nachts. Vanzelfsprekend houden we momenteel de tijden uit de COVID-19 noodverordering van de Veiligheidsraad aan.

16 april 2019