Nu

**UPDATE NIEUWE MAATREGELEN COVID-19**

De Allersmaborg is gesloten voor alle activiteiten tot in ieder geval 2 maart 2021.

**EINDE UPDATE**

Bezoeken, reserveren of bezichtigen?

Het landgoed Allersma is vrij toegankelijk. Vanaf de ophaalbrug is het terrein semi-publiek. Dit houdt in dat tuin en borg alleen op afspraak open zijn.

Wilt u toch graag de tuin in zonder reservering? Per 2021 is ons terras (of eventueel het koetshuis) op zondag open tussen 12.00 uur- 18.00 uur, vanaf pinksterzondag tot en met open monumentendagen. Op alle andere dagen zijn tuin en borg zonder afspraak priv├ęterrein. Hiervoor graag uw begrip.

Wilt u vanuit interesse een bezoek brengen aan de Allersmaborg, dan kunt u een bezichtiging boeken via museum Wierdenland in Ezinge. Een bezoekarrangement omvat uitleg over de borg in de context van het landschap eromheen.

Wilt u een evenement (laten) organiseren op de Allersmaborg, zoals een vergadering, diner, feest of bruiloft, dan kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Op afspraak is heel veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld vergaderen, dineren, trouwen en feesten. U kunt eerst in onze agenda kijken of de door u gewenste datum nog beschikbaar is.

De Allersmaborg heeft een horecavergunning voor 7 dagen per week, vanaf 08.00 uur ’s ochtends tot 00.00 uur ’s nachts. Vanzelfsprekend houden we momenteel de tijden uit de COVID-19 noodverordering van de Veiligheidsraad aan.

16 april 2019